Brolægning

Flot Brolægning i Svendborg

Brolægning, terrasser, indkørsler mm.

Vi er eksperter i brolægning og vores erfarne brolæggere løser alle former for belægningsopgaver i Svendborg, Odense og på resten af Fyn. Uanset hvilken brolæggeropgave du skal have løst, så har vi den nødvendige erfaring og ekspertise. Ring til os for en snak – så finder vi en løsning!

Store som små brolægningsopgaver for private og erhverv

Alle opgaver inden for brolægning løses for såvel private, virksomheder, boligforeninger og offentlige institutioner. Vi har arbejdet med brolægning siden 2002, og vi er altid med hele vejen – fra den første skitse til opgavens endelige afslutning. Til dato er vi endnu ikke stødt på en belægningsopgave, som vi ikke har kunnet løse til tilfredshed.

Bliv kontaktet af Stougaard Anlæg & Pleje

Kontakt os på telefon 28 56 90 71, via [email protected] eller brug kontaktformularen nedenfor.

Eksempel på Brolægning til Privat på Fyn, Odense, Svendborg

Funktionalisme eller romantisk idyl?

Vi løser brolægningsopgaver i netop den stilart, du ønsker. Vi rådgiver dig gerne og hjælper dig altid med at sikre, at brolægningen passer til bygningens arkitektur og stil. Vores dygtige brolæggere foretager både nyanlæg og nænsom renovering af bl.a.:

  •  Indkørsler
  •  Stier
  •  Gårdanlæg
  •  Støttemure
  •  Terrasser

Selvom vi løser opgaver inden for enhver stilart, har vi igennem årene alligevel opnået en særlig ekspertise inden for rustikke anlæg og haver. Til den romantiske og idylliske stil benytter vi os især af materialer med naturlige og organiske former såsom chaussesten, brosten, pigsten og kampesten.

Vi dækker hele Fyn

Som brolæggere dækker vi hele Fyn, fra Svendborg, Odense og til Kerteminde. Kontakt os i dag hvis du har en opgave du skal have løst.

Professionel brolægning

Hos Stougaard Anlæg og Pleje er en aftale en aftale. Vi leverer til aftalt tid og pris. Alle medarbejdere er dygtige og erfarne, og vi har selv oplært og uddannet de fleste af dem. Det er din garanti for, at alle opgaver inden for brolægning løses ud fra vores principper om kreativitet, kvalitet og godt håndværk.

Som brolægger i Svendborg, Odense og på hele Fyn følger vi dig fra den første idé til den endelige udførelse. Vi står til rådighed med både skitser og sparring, så du træffer det rigtige valg – kontakt os gerne for en uforpligtende snak!

Eksempel Professionel brolægning på Fyn

Ny indkørsel Odense og på resten af Fyn

Ny indkørsel? Vi kan hjælpe, vi er eksperter i indkørsler. En god indkørsel er vigtig i ens dagligdag, den skal bare fungere og være pæn og nydelig. Vi kan hjælpe med at etablere eller renovere din gamle indkørsel Svendborg eller i Odense. Indkørsler kan laves i mange forskellige sten, lige fra brosten, betonsten til ølandsbrud. Kontakt os i dag og hør mere om en ny indkørsel i Svendborg, Odense eller på resten af Fyn.

Ny terrasse Odense, Svendborg og på resten af Fyn

Skal du have lavet en ny terrasse Odense eller i Svendborg? Hos Stougaard Anlæg og Pleje har vi mange års erfaring med anlæggelse af terrasser i forskellige materialer. Vi kan hjælpe med alt fra klassiske brostensterrasser til mere anderledes og kreative terrasser. Det er vigtigt at en terrasse bliver laver korrekt, ellers vil der hurtigt kunne opstå problemer med skæve sten, vand på terrassen m.m. Vi betjener vores kunder på hele Fyn, herunder i Svendborg og Odense.

Professionel terrasse til private i Svendborg, Odense eller på Fyn