Haveanlaeg

Nyt haveanlæg?

Stougaard Anlæg og Pleje er eksperter i haveanlæg, og vi løser alle former for nyanlæg i Svendborg, Odense og på resten af Fyn. Uanset om du skal have anlagt en ny have fra bunden eller omlagt en eksisterende have, står vi klar til at hjælpe dig. Vi er med hele vejen fra de første ideer til den endelige udførelse. Kontakt os gerne for en snak om dit nye haveanlæg!

Store og små haveanlægsopgaver - for private og erhverv

Vi løser alle opgaver inden for haveanlæg – fra nyanlæg til renovering og vedligeholdelse. Vi har udført store som små haveanlæg siden 2002 og har endnu ikke haft en opgave inden for nyanlæg, som vi ikke har løst til kundens fulde tilfredshed. Vi udfører haveanlæg og nyanlæg for erhverv, private, boligforeninger m.m.

Bliv kontaktet af Stougaard Anlæg & Pleje

Kontakt os på telefon 28 56 90 71, via [email protected] eller brug kontaktformularen nedenfor.

Professionelt udført romantisk naturhave

Strømlinet parkanlæg eller romantisk naturhave?

Vi leverer haveanlæg, der både lever op til dine drømme, og som matcher bygningens arkitektoniske stil og udtryk – uanset hvilken stil du foretrækker. Vi kan både foretage nænsom renovering af eksisterende haveanlæg samt nyanlæg af bl.a.:

  •  Gårdhaver
  •  Villahaver
  •  Parkanlæg
  •  Grønne områder
  •  Terrasser

Vi har igennem årene anlagt særligt mange rustikke anlæg og haver og har således en helt særlig ekspertise inden for den romantiske og idylliske stil. Til denne stil benytter vi ofte materialer såsom kampesten, brosten, chaussesten og pigsten.

Professionel udførelse af haveanlæg

Alle medarbejdere hos Stougaard Anlæg og Pleje er professionelle, erfarne og dygtige. Langt de fleste af dem har vi selv uddannet og oplært, hvilket garanterer, at alle opgaver løses ud fra vores principper om kreativitet, godt håndværk og kvalitet. Hos os er en aftale en aftale – både når det kommer til tid og pris.

Vi står til din rådighed fra den første skitse over sparring til den endelige udførelse af anlægsopgaven. Kontakt os for en uforpligtende snak – så finder vi en løsning til dig!