Profil

Stougaard Anlæg og Pleje

Stougaard Anlæg og Pleje blev stiftet i 2002 af Anlægsgartner Tobias Stougaard. Firmaet startede som en enkeltmandsvirksomhed, men voksede hurtigt i takt med opsvinget i byggeriet. I forbindelse med finanskrisen var det i 2009 dog nødvendigt at skære virksomheden ind til benet og lancere version 2.0 af Stougaard Anlæg og Pleje. Det gav pote, og siden 2010 har virksomheden haft en vækst på 25 % om året. En af de store milepæle blev nået i 2015 med indvielsen af Stougaards eget domicil.

Firmaet består nu af et fast, sammentømret team, som har et eminent samarbejde. For at bidrage til samfundets generelle udvikling har Stougaard en kontinuerlig strøm af lærlinge – og mange af dem bliver efter endt uddannelse. Alle i virksomheden arbejder efter de faste principper om kvalitet, kreativitet samt godt håndværk, og samtlige medarbejdere er vant til at tage ansvar og kan derfor bistå kunderne med rådgivning, sparring og gode ideer.

Bliv kontaktet af Stougaard Anlæg & Pleje

Kontakt os på telefon 28 56 90 71, via [email protected] eller brug kontaktformularen nedenfor.

Eksempel Professionel brolægning på Fyn

En aftale er en aftale

Hos Stougaard Anlæg og Pleje tages alle kunder seriøst – store som små. En aftale er en aftale, og det gælder både i forhold til mødetider, beregnede priser og deadlines. På samme måde investeres der løbende i nyt maskinel og biler, for at undgå forsinkende driftsnedbrud på udstyret. Internt overholdes de gældende overenskomster og sociale klausuler, så alle ansatte behandles fair og ordentligt.

Alle anlægsopgaver løses

Stougaard Anlæg og Pleje er specialister i anlæg, vedligeholdelse og pleje af haver og grønne områder. Alle opgaver inden for området løses for private og erhverv – fra beskæring af et enkelt træ til nyanlæg af parkområder. Stougaard er med hele vejen i processen – fra den første skitse til den endelige afslutning af arbejdet. Tag fat i os for en uforpligtende snak – så finder vi en løsning, der passer til dig!