Anlægsarbejde

Anlægsarbejde fra A-Z

Stougaard Anlæg og Pleje er specialiseret i anlægsarbejde og løser alle former for anlægsopgaver i Odense, Svendborg og på resten af Fyn. Terrasse, belægning, støttemur, trappe eller højbed? Uanset hvilken type anlægsarbejde, der er tale om, har vi den nødvendige ekspertise og erfaring til at løse opgaven. Kontakt os for en uforpligtende snak – så finder vi den løsning, der passer til dig!

Anlægsopgaver for store som små, private og erhverv

Vi løser alle anlægsopgaver – kan du det forestille dig det udendørs, kan vi anlægge det! Siden 2002 har vi løst store som små anlægsopgaver for både private og erhverv. Vi er med hele vejen fra skitse til den endelige udførelse, og vi har endnu ikke haft et stykke anlægsarbejde, som vi ikke har formået at løse til kundens tilfredshed.

Bliv kontaktet af Stougaard Anlæg & Pleje

Kontakt os på telefon 28 56 90 71, via [email protected] eller brug kontaktformularen nedenfor.

Anlægsarbejde der viser en flot stensætning

Romantisk idyl eller strømlinet minimalisme?

Uanset hvilken stilart du ønsker, kan vi levere et design, der opfylder dine drømme og matcher bygningens arkitektoniske udtryk og stil. Vi foretager både nænsomme renoveringsopgaver og nyanlæg af bl.a.:

  •  Støttemure
  •  Terrasser 
  •  Højbede
  •  Terrænregulering
  •  Gårdanlæg
  •  Indkørsler
  •  Stier og belægning

Igennem årene har vi opnået særlig stor erfaring med rustikke haver og anlæg, hvor stilen ofte er idyllisk og romantisk. Her benytter vi os meget af materialer som pigsten, chaussesten, brosten, tegl og kampesten.

Professionel udførelse af anlægsarbejde

En aftale er en aftale. Vi løser din anlægsopgave til den aftalte tid og pris. Vi har udelukkende erfarne og dygtige folk ansat – de fleste af dem har vi selv oplært og uddannet, hvilket sikrer, at alle anlægsopgaver løses efter vores overordnede principper om kvalitet, kreativitet og godt håndværk.

Vi er med dig fra den første spæde ide over skitser og sparring til den endelige udførelse af dit anlægsarbejde. Tag en uforpligtende snak med os om din anlægsopgave – så finder vi en løsning!