Grønne Tage

Eksempel på et grønt tag

Grønne tage og taghaver

Når vi bygger nyt, mister vi ofte natur på de områder, der bebygges. Grønne tage og taghaver opvejer dette og er en vigtig del af fremtidens bæredygtige udvikling. De grønne tage forsinker, optager og fordamper store dele af regnvandet – helt op til 80 % af nedbøren.

Taghaver og grønne tage aflaster kloakkerne og skåner miljøet – og er samtidig et frodigt levested for flora og fauna. Et grønt tag kan etableres på langt de fleste tage og kan bestå af alt fra et fladt grønt tag på cykelskuret til en moderne taghave i nybyggeriet med bede, terrasser og drivhuse. Stougaard er specialiseret i etablering af grønne tage og taghaver – kontakt os uforpligtende for at høre nærmere.

Bliv kontaktet af Stougaard Anlæg & Pleje

Kontakt os på telefon 28 56 90 71, via [email protected] eller brug kontaktformularen nedenfor.

Eksempel Professionel brolægning på Fyn

Grønne tage i samarbejde med Zinco

Vi løser både små og store opgaver inden for grønne tage til både private, virksomheder, institutioner og boligforeninger. Vi samarbejder med Zinco, der udvikler systemløsninger til grønne tage. Da taghaver og grønne tage ofte etableres i forbindelse med nybyggeri, står vi naturligvis til rådighed allerede i den tidlige planlægningsfase, således at den bedste løsning indtænkes i byggeplanerne.

Få et uforpligtende tilbud på et grønt tag

Overvejer du et grønt tag eller en taghave, giver vi altid gerne et uforpligtende tilbud og en pris på dit projekt. Vi følger dig hele vejen igennem projektet, fra den første skitse til arbejdet står færdigt. Vi leverer til den aftalte pris og tid og beskæftiger udelukkende dygtige og erfarne medarbejdere, som løser alle opgaver baseret på vores grundprincipper: godt håndværk, kvalitet og kreativitet. Kontakt os for et uforpligtende tilbud på dit tagprojekt.