Pleje & Vedligeholdelse

Pleje og vedligeholdelse af haver

Pleje og vedligeholdelse af haver og grønne anlæg på Fyn

Stougaards erfarne anlægsgartnere løser alle opgaver inden for pleje og vedligeholdelse af grønne anlæg og haver. Uanset om du har brug for beskæring af et enkelt frugttræ eller fast servicering af dit haveområde, står vi klar til at hjælpe dig. Kontakt os for et uforpligtende tilbud på haveservice i Svendborg, Odense eller på resten af Fyn.

Vedligeholdelse af små og store haver og anlæg

Vi udfører haveservice og vedligeholdelse af små og store haver, grønne anlæg og parker for både private, virksomheder, boligforeninger og offentlige institutioner som kirkegårde, plejehjem, skoler m.m. Ingen opgave er for lille eller for stor – vi bistår bl.a. med:

Bliv kontaktet af Stougaard Anlæg & Pleje

Kontakt os på telefon 28 56 90 71, via [email protected] eller brug kontaktformularen nedenfor.

Anlægsarbejde der viser en flot stensætning

Vi tilbyder Pleje & Vedligeholdelse indenfor følgende:

  • Beskæring af træer og buske
  •  Rydning af grønne arealer
  •  Pleje af blomsterbede og øvrig beplantning
  •  Græsslåning
  •  Vintertjeneste
  •  Vedligeholdelse af grønne områder
  •  Ukrudtsbekæmpelse

Græsslåning

Hos Stougaard Anlæg og Pleje hjælper vi gerne med at slå græsset. Vi har de rigtige maskiner, der gør det nemt og flot. Vi kan tilbyde græsslåning i Svendborg, Odense, Nyborg og på resten af Fyn. Kontakt os i dag og hør mere om græsslåning.

Professionel pleje og vedligeholdelse

Vores medarbejdere er alle dygtige og erfarne, og de fleste af dem har vi selv udlært. Dermed er vi sikre på, at alle opgaver løses ud fra vores grundprincipper: godt håndværk, kvalitet og kreativitet. Hos Stougaard er en aftale en aftale – både hvad angår pris og tid. Kontakt os for et uforpligtende tilbud på vedligeholdelse og pleje.